Om os - Walsöe-Copenhagen - Assesorymekka I/S

Accessorymekka I/S blev etableret i slutningen af 2007 af Camilla Walsøe og hendes far Frank Olsson.

Formålet er, at tilbyde trendy fashion accessories til attraktive priser.

I vor familie havde vi gennem næsten 100 år drevet virksomhed inden for hovedbeklædning, men i 2007 blev virksomhedens aktiviteter afhændet til en konkurrent der ønskede at videreføre aktiviteterne, men som desuden ønskede at udbygge sortimentet med tøj inden for streetwear. Vor virksomhed var sund med en god position i markedet og platformen var derfor attraktiv for det nye firmas udvidelse af sortimentet.

Handel, mode og trends har således altid været en betydelig del af vor families livsstil.

Accessorymekka I/S markedsfører tidens accessories under brand navnet Walsöe - Copenhagen. Vi søger konstant efter produkter og styles som giver os mulighed for at finde vor specielle plads i markedet. Vi udvikler langt de fleste af vore styles selv sammen med vore leverandører.

Vi har specialiseret os i armbånd som primært er lavet af rensdyr skind. Det er kun samerfolket der i Skandinavien har ret til at holde rensdyr. Der er således tale om en bæredygtig produktion og alle dyr lever frit i naturen som de har gjort i årtusinder.

Billede af Walsöe-Copenhagen logo

Vi ønsker at opbygge vores brand stille og roligt. Vi tror ikke på "quick wins" Vi lægger stor vægt på service og tilfredse kunder. Alle vore armbånd er håndlavede og vore samiske armbånd er alle lavet efter de århundrede gamle traditioner som samerne i Lapland har dekoreret deres beklædningsgenstande, tasker og smykker efter.